Om os

Sundby Asyl er en selvejende integreret 0-6 års institution, som ligger på Amager, med driftsoverenskomst med Københavns Kommune.

Vi bor i et dejligt hus på to etager. Huset blev bygget i 1877 med det fornemme formål at give børn et fristed. Asyl betyder fristed. Siden da har mange børn og voksne haft deres gang her. Huset har ændret udseende og indhold i takt med samfundsudviklingen.

Vi har igennem de sidste to år haft  Christianshavns Asyl som “søster” institution, dvs. vi har haft fælles ledelse. Begge institutioner har kørt som to selvstændige enheder, dog har vi afholdt flere fælles personalemøder, 2 store fælles forældremøder og nogle fælles forældrebestyrelsesmøder.

Sundby Asyl er en del af Netværket Asylselskabet  som består af 9 selvejende institutioner i Københavns kommune. Vores styrke som netværk er, at vi har et tæt samarbejde mellem institutionerne til gavn for børn, forældre og medarbejdere.

I december 2010 fejrede vi Asylselskabets, i dag Netværket Asylselskabet, 175 års jubilæum. Du kan læse om hvordan vi i Sundby Asyl har markeret dagen med en dejlig fest, i artiklen i Amagerbladet.