SAF (Sundby Asyls Forældre)

I Sundby Asyl har forældrene taget initiativ til SAF (Sundby Asyls Forældre) – en mulighed for at holde arrangementer og tage initiativ til nye tiltag hvor forældrene er drivkraften og de ansvarlige!

Alt foregår i samarbejde med institutionens ledelse sådan at det også er muligt at tage forældre initiativ inden for åbningstiden. Gevinsten ved sammenkomsterne der er blevet afholdt er, at der hygges med alle institutionens ansatte, børn og forældre i en anden form end i dagligdagen, at der skabes kontakter på kryds og tværs af stuer og man får snakket med forældre, børn og personale, man ofte kun lige når at sige hej til i hente/bringe situationer. Det har været en stor succes hver gang og super hyggeligt!

Et eksempel på et afholdt arrangement: er at vi en eftermiddag i foråret og en i efteråret i en årrække har mødtes på legepladsen, spist medbragte boller, drukket kaffe, leget og snakket på kryds og tværs.

Initiativet til SAF blev ikke taget på baggrund af manglende initiativer fra ledelsen og personalet i Sundby Asyl, nærmest tværtimod udelukkende fordi Sundby Asyl er det modsatte. De er inddragende, initiativtagende og gode til at fejre, hygge og holde gode arrangementer og derfor fik vi i forældregruppen lyst til at bidrage, aflaste og fejre personalet – gi noget igen………………Derfor SAF!!!!

Skrevet af

Marie Skjerning